Dieren hebben altijd een grote rol gespeeld in mijn leven.

Het begon met een pony-veulen, Richard, toen ik 7 jaar was. Ik moest wachten tot mijn 10e jaar voordat ik op hem mocht rijden. Dat duurde echt heel lang! Lief en leed heb ik met hem gedeeld. Hij heeft mij door mijn jeugdjaren heen geholpen. Bij hem kon ik mezelf zijn.

Later kwam daar Odyssa bij, een zwarte perzische kat, die later mee verhuisde naar Stellendam. Net voor mijn trouwen kwam Fedor een labrador pup in mijn leven en in de loop van tijd kwamen daar 3 hele lieve huis tuin en keuken katten bij.  

Van 2009 tot 2017 had ik een Cattery met Britse kortharen en Maine Coons. Nu heb ik nog 4 maine coons en 1 britse korthaar.

Katten, honden en paarden zijn altijd een deel van mijn leven geweest en dat zal altijd wel zo blijven ;-)

Alle dieren zijn met de Bachbloesem, en de Reiki methode te behandelen.  Je kan dan denken aan onderlinge spanning, angst, slecht gedrag, niet kunnen wennen aan nieuwe situaties enz. Vooral rond de jaarwissling kunnen de Bachbloesems heel goed helpen bij vuurwerk angst.

Op de foto ben ik Floyd Reiki aan het geven. Hij geeft zelf aan, door met zijn rug naar mij toe te gaan zitten, waar ik met mijn handen moet zijn om hem Reiki te geven. Je kan zien dat hij er heel erg van geniet. Een dier kan zich daardoor ontspannen en op die manier beter herstellen.