ENERGETISCHE BEHANDELING 

* Energetische behandeling met bachbloesems per sessie   €  54,00

* Reiki behandeling  € 54,00 

* Reiki behandeling op afstand € 42.00

* Telefonisch consult € 33.00

PAARDENCOACHING

* Paarden Coaching € 108.00

*Nieuw Energetisch combinatie trajeckt € 180.00

1 x Energetische behandeling met Bachbloesems, 1 x paardencoaching en 1 x Reiki behandeling incl. Chakra healing

Hoe fijn is het als je uiteindelijk alle faciliteiten van je bedrijf kan samen voegen in een Energetisch Combinatie Traject. Het is een samenstelling van het hele plaatje.

Om vooruit te komen in je leven is het belangrijk om kennis op te doen = coaching. Om te ervaren wat er gebeurt of wat er ontstaat als je verandering aanbrengt = paardencoaching. Om je innerlijke systeem in balans te brengen = Reiki.

Door een traject te volgen ga je dus door het hele proces heen. Mijn advies is om niet alles heel kort achter elkaar te doen maar jezelf de kans te geven deze processen te laten inwerken. Dat is voor iedereen verschillend en het ligt er ook aan waar je in je ontwikkeling staat. Gemiddeld denk ik dat 3 tot 4 weken tussen ruimte het proces ten goede komt. Omdat ik de meerwaarde, van het doorlopen van het hele systeem, aanraad heb ik er een speciale prijs voor samengesteld. Normaal zouden deze 3 losse sessies komen op € 204.00. Voor het hele traject betaal je € 180.00. Dit kan ook in termijnen dan betaal je voor de 1e afspraak € 100.00 en voor de 2e afspraak € 80.00.

 BACHBLOESEMS

* (Herhalings) behandelflesjes samengestelde Bachbloesems €15.

  (Bij verzending + €6.95 verzend kosten).

* Voor dieren die ik in hun eigen leef omgeving behandel reken ik extra 0,20 cent per km buiten een straal van 10 km.