13. mrt, 2017

12-03-2017

Overgave!!!!   

Zonder te weten hoe het gaat verlopen ergens aan beginnen.

Verstand op nul!

In het diepe springen!

Leven in het nu!

Soms sta je op een kruispunt in je leven en weet je even niet welke kant je op wil. Eigenlijk ben je alles zat in je leven,  maar je moet verder. Er moet brood op de plank komen. En toch wil je het helemaal anders.  Dan zit er niks ander op dan overgave, voelen wat goed voelt en een open hart dat vol liefde naar jezelf kijkt. Ook jij bent het waard om dat te doen waar je hart blij van wordt.

 

Waar ga je beginnen? eerst maar eens de rust in jezelf opzoeken en voelen wat er van binnen allemaal gebeurt. Vraag jezelf het volgende af:  Wil ik mezelf ontwikkelen, wil ik een andere weg in slaan, wat leeft er allemaal diep van binnen in mijn hart. In die rust gaan voelen wat wil ik en waar wordt ik blij van. Want iets wat goed voelt heeft meer kans van slagen. 

Als je hart een sprongetje maakt wanneer je aan je nieuwe plan denkt weet je, dat is wat ik in essentie wil. Maar dan?? Alles los laten, jezelf over geven en vertrouwen hebben op dat wat komt? Kunnen wij dat vandaag de dag nog wel? We hebben zoveel zekerheden opgebouwd, goed salaris, goede verzekeringen, mooi huis, auto voor de deur en leuke hobby's! Durven we dat zomaar op te geven in ruil voor een goed gevoel? Diep van binnen weet je!

Hoewel ik leef met zoveel luxe om me heen kan ik soms jaloers zijn op mensen die niks bezitten en toch gelukkig zijn. Want geluk hangt niet af van bezit, sterker nog ik denk dat bezit je juist afhoud van geluk. Hoe meer je bezit hoe moeilijker het is om alles los te laten.

Begin in het klein, start met een cursus of opleiding en kijk wat het met je doet. Het geeft vaak al zo'n fijn gevoel om met gelijk gestemde mensen te zijn, mensen die net als jij op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Naar hun bestemming. Laat je leiden door alle positieve energie die er op je pad komt en vooral geniet van al het nieuwe in je leven.

Denk je nu, dit gaat me toch iets te snel en wil je liever eerst in gesprek en eventueel wat oud zeer opruimen dan kun je altijd een afspraak maken, dan kijken we samen hoe we jou weg om kunnen buigen naar de positieve liefdevolle kant van het leven. Weet dat je het waard bent.

Veel liefs en succes op je nieuwe levenspad.

Ingrid