30. jan, 2018

Rock Water

Deze keer ga ik wat dieper in op de Bachbloesem Rock Water.

Deze Bachbloesem komt uit Groep 7 overbezorgdheid voor het welzijn van anderen

Je zal het niet zomaar verwachten want water lijkt zo zacht maar niks is minder waar.              Water kan een geul in een steen slijten door er langs te stromen. Daarom heeft Dr. Bach het bronwater als uitgangspunt voor de emotie van te strenge zelf discipline gekozen. Het lijkt of water niets doet maar toch verplaatst het zich volop.

Rock Water staat voor strenge zelfdiscipline. Het zijn overdreven perfectionisten, voor zichzelf maar ook voor anderen. Stellen zichzelf te hoge eisen en onmogelijke doelen. Het zijn harde leermeesters die een voorbeeld voor andere willen zijn. Ze zijn intolerant hebben last van gevoelsangst en veel spanningen.  Mensen die het boeten kleed aantrekken, die zichzelf de eenvoudigste vreugde in het leven ontzeggen.

Men kan in het leven ook beter kiezen om met de stroom mee te drijven dan er steeds maar tegen in te zwemmen. Mensen die Rock Water nodig hebben zwemmen meestal tegen de stroom in en houden zich vast aan allerlei strakke regels waar niet vanaf geweken mag worden.

Door het gebruik van Rock Water krijg je weer een frisse kijk op het leven, vrij van te strenge voorschriften en regels. Meer begrip en soepelheid. Het vermogen om zich aan te passen. Men voelt dan innerlijke vrijheid en kan dan werkelijk genieten van het leven.

"Stel je open voor meer levensvreugde"

Het is belangrijk dat wij liefdevol en vergevingsgezind zijn voor andere maar ten eerste ook voor onszelf. Wij leven in het licht van liefde en liefde betekent vergeven.

Heeft u hier vragen over neem dan contact met me op. Dit kan via de mail: ingridbeijen@gmail.com of telefonisch via 06-52437582