Angst voor dieren!

 

Ben jij bang voor dieren zoals katten, honden, paarden of spinnen en wil je daar wel eens vanaf? Schrijf je dan nu in voor een workshop Angst verwerken.

 

Tijdens deze workshop op  woensdag 6 juni 2018 ga je met de Bachbloesems aan de slag om je angst te overwinnen. Om de blokkades die er door ontstaan uit de weg te ruimen, en daardoor stabieler in het leven te staan.

 

Ik begeleid je in het proces en als je zover bent dat je fysiek contact durft te maken (niet omdat het moet maar omdat het kan ;-))zal je jezelf dankbaar zijn en een gevoel van vrij zijn ervaren.

 

Durf je het aan! Ben jij er klaar voor, meld je dan aan. Dit kan via de mail ingridbeijen@gmail.com of telefonisch op 06 52437582

 

Het adres is: Fortweg 3 4794SC Heijningen

 

Tijd: van  9.30 tot 12.00

 

Kosten € 30.00 p.p. incl. een behandel flesje Bachbloesems.

Wandelen met Bachbloesems.

Je houdt van wandelen en vindt het leuk om dieper in je eigen leven te duiken? Dan hebben wij,( Betsie en Ingrid Beijen), een leuke, inspirerende ochtend gepland. We hebben onze krachten gebundeld en tijdens een wandeling van ongeveer 5 km gaan jullie met de Bachbloesems aan de slag. Welke emoties komen er naar boven, zijn er blokkades die verwerkt mogen worden . Zijn er denkwijzen die je mag veranderen? Aan al dit soort dingen kan tijdens het wandelen gewerkt worden. Door middel van een creatief eindwerk na de wandeling kan je het veranderingsproces vasthouden en op eigen kracht verder uitwerken. 
We starten om 09.00 uur "Bij Betsie"Voorstraat 6a Willemstad met kopje thee/koffie met lekkers. Daar gaan we kort toelichten hoe de ochtend er precies uit gaat zien! Laat je verrassen en trek je makkelijke schoenen aan voor deze ochtend!

Lijkt het je wat?

Meld je dan aan voor deze workshop.

Kosten € 35

 

 

 

 

Stilte ochtenden.

Ken je de waarden van stilte?

Op dit moment dat ik dit schrijft raast de storm om de praktijk en is het alles behalve stil hier. Maar de stilte waar we naar op zoek gaan is de stilte die van binnen zit. Stilte in jezelf, diepe rust die maakt dat je jezelf zo ontspannen voelt dat je meer tijd in die stilte wilt doorbrengen.

Bij een stilte ochtend kan je denken aan: In stilte dingen overdenken. Een zin, een symbool of een kaart die je trekt en waar je in gedachte mee gaat stoeien. Wat wil dit mij zeggen, wat kan ik hiermee en waar brengt het mij. Je kan je deze dingen opschrijven (wat er in je op komt).

Vaak geven deze ochtenden antwoorden op vragen waar je al langere tijd mee rond loopt.

We beginnen deze ochtenden met een bakje koffie of thee. Dan gaan we voorbereiden op de stilte en laten we ons daardoor meenemen. Aan het einde is er ook koffie of thee en iets lekkers en bespreken we wat we hebben ervaren (als je dat wilt).

Wil je graag deelnemen aan deze ochtend of heb je vragen hier over mail dan naar Ingridbeijen@gmail.com of bel met 06 52437582

Kinderen van deze tijd 1

Vandaag de dag horen we de term overal om ons heen, hooggevoelige kinderen. Ook wel afgekort HSP.

Ongetwijfeld ken je een kind wat heel onrustig, druk en met een enorme hoeveelheid energie rond loopt. Maar het kan ook zijn dat je jezelf hierin herkent.

Het zijn vaak kinderen die het heel moeilijk vinden om stil te zitten en zich maar kort kunnen concentreren. Ze hebben een heel sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Ze weten ook heel goed dat ze anders zijn dan de rest. Hebben vaak een lijntje met het hoger bewustzijn en zijn super gevoelig. Ze zijn sociaal en hebben een groot rechtvaardigheidsgevoel.

 We bespreken dit aan de hand van het boek van:

 Hans Stolp - De levensopdracht van nieuwetijdskinderen.

 We beginnen met de 7 kenmerken van de nieuwetijdskinderen.

 1             Ze zijn druk.

 

2             Ze hebben een sterk verantwoordelijkheids gevoel.

 

3             Ze hebben een sterk zelf bewustzijn.

 

4             Ze hebben een levende verbinding met de geestelijke wereld

 

5             Ze zijn sterk sociaal gericht.

 

6             Ze hebben een sterk rechtvaardigheidsgevoel.

 

7             Ze zijn hyper gevoelig.

 Deze kinderen kunnen vaak niet mee omdat ze de zin van het leren niet zien. Toch zijn het slimme kinderen en waarom lukt het niet op school?

Hoe gaan we daar mee om? Kunnen we ergens terecht om onze kinderen beter te begrijpen? Zijn de scholen al ingesteld om deze kinderen te begeleiden? Wat kan je zelf doen voor deze kinderen.

Als je hier dingen in herkent en er meer over wil weten dan nodig ik je uit om op de avond, met als thema "kinderen van nu",  te komen.  Ik ga dan vertellen wat deze kinderen voor opdracht hebben hier op aarde en hoe je er het beste mee om kan gaan.

Opgeven kan via ingridbeijen@gmail.com of via telefoonnummer  06-52437582