Mag ik een stukje met je mee wandelen?

Graag reis ik een stukje in je leven mee, ik loop een eindje met je op totdat jij je aansluiting weer gevonden hebt en zelf verder kan.

Op mijn reis heb ik zoveel dingen geleerd en nu is het mijn tijd om het over te dragen.

Door mijn eigen hooggevoeligheid werk ik intuitef en stem ik me af op zielsniveau. Ik wil je leren wat hooggevoeligheid inhoud en hoe daar mee om kan gaan. Dit geld voor kinderen en jongere maar zeker ook voor volwassenen. Mijn doel is om licht, liefde en begrip onder de mensen te verspreiden. Om mensen te leren over liefdevol omgaan met zichzelf, andere, dieren en onze aarde. Vanuit de liefde die Jezus Christus mij geleerd heeft.

Als Energetische therapeut breng ik je dichter bij je gevoel. Dit kan je helpen als je het idee hebt dat heel de wereld tegen je is en er van alles mis gaat met jezelf en de arts zegt dat je lichamelijk kern gezond bent.

Als coach heb ik een aantal extra mogelijkheden die eventueel ingezet kunnen worden:

Diverse coachmodellen eventueel in samenwerking met paard/pony's. Zij kunnen heel letterlijk en zonder oordeel laten zien waar je aan voorbij loopt.

De Bachbloesems ondersteunen de volgende onderwerpen: Slaap problemen, angst, stress, slechte concentratie, gebrek aan zelfvertrouwen, begeleiding bij Hoog gevoeligheid (HSP).

Etherische oliën, dit zijn oliën die niet alleen heerlijk geuren maar ook helend werken voor je persoonlijke ontwikkeling en die zonder schadelijke toevoegingen voor de natuur ingezet kunnen worden voor je huishouden en je gezondheid. 

Ik werk ook met kinderen met HSP en ADHD. Te denken valt aan onzekerheid over het nieuwe schooljaar of angst, trauma, boosheid e.d.

Rouw en verlies verwerking is een onderwerp waar ik mens en dier in kan begeleiden

Maar ook met dieren die problemen hebben met zindelijkheid, onzeker gedrag of bij continu blaffen e.d. Speciaal voor vuurwekangst.

 

Er zijn geen problemen, wel oplossingen!

 

 

 Ik heb hiervoor de volgende opleidingen succesvol afgerond:

- Paard en life coach bij Tirza Brouwer 2018/2019

- Geregistreerd Bachbloesem Consulent - Registratienummer: NED-2016-1223E

- Energetisch Therapeut - Wellenberg Academie

- Tarot Therapeut - Wellenberg Academie

- Reiki I en II - Praktijk Eireen