Hoe werk ik als energetisch Bachbloesem therapeut?

Energetische therapie is het doorgeven van energie, waarbij het zelf genezend vermogen van de mens centraal staat. Alles op en in de aarde bestaat uit energie. Dat is misschien wat moeilijk voor te stellen bij een steen maar toch bestaat ook die uit kleine energie deeltjes net zoals wij mensen.

Wanneer deze energie door welke reden dan ook niet goed meer stroomt ontstaan er blokkades en deze veroorzaken op den duur lichamelijke klachten.

Als Energetisch therapeut werk ik op holistische wijze. Dat wil zeggen ik kijk naar de hele mens en niet alleen naar de klacht. Daardoor kom je bij de oorzaak en kan je die behandelen. De uiteindelijke klacht is dus niet het belangrijkste. Maar juist datgene wat het veroorzaakt heeft.

Blokkades kunnen door de juiste inzichten en denkwijze opgelost worden  Door de energie die door mij heen werkt, tijdens ons gesprek en de inzichten die je krijgt wordt jou energie weer in gang gezet.

Om je te ondersteunen in dit proces kan ik Bachbloesems voor je samenstellen waarvan je dan 4 x per dag 4 druppels neemt.

Om het proces te verduidelijken is het coachen met behulp van paarden een hele fijne optie. Zij laten je zien wat er bij jou van binnen afspeelt. Zij zijn namelijk specialist in energie lezen en zij maken van een lastig situatie een waardevol leer moment.

Ik heb zoals je op mijn site kan zien twee verschillende doelgroepen, Humaan en dieren en humaan valt ook weer onder 2 groepen, volwassenen en kinderen. Heel bewust wil ik deze groepen allemaal behandelen omdat ik ze niet los van elkaar kan zien. In dat opzicht zou je kunnen zeggen dat ik een gezinscoach ben.

Geniet van de energie en de informatie op mijn site en heb je vragen dan hoor ik het graag.

Heb jij klachten? En wil je weten of ik je daar bij kan helpen dan kan je me bereiken op telefoonnummer 06 52437582