Welkom op mijn site.

 

Graag wil ik u vertellen en uitleggen waarom ik deze praktijk heb opgezet.

 

Vooral voor vrouwen die in onze huidige wereld vastlopen. Dat kan zijn door onbegrip, stress, hooggevoeligheid, slecht slapen, trauma's, fibromyalgie enz. Vooral voor mensen waartegen de reguliere artsen zeggen:"u moet er maar mee leren leven of het zit tussen uw oren"! 

Uit ervaring weet ik dat onbegrip niet goed is voor je zelfbeeld. Ik moet dan ook altijd denken aan het reclame spotje van Media Markt "ik ben toch niet gek". Ook kreeg ik eens van een huisarts te horen: "Mevrouwtje een gesprekspartner zit nu eenmaal niet in uw zorgverzekeringspakket"!

Omdat ik dat allemaal als heel pijnlijk heb ervaren, wil ik graag vrouwen begeleiden opweg naar nieuwe kansen en uitdagingen. Ik wil in geen geval de plaats van de arts innemen die u op medisch advies zal behandelen. Naar mijn mening kan dit prima samen gaan. 

Het kan ook zijn dat u op zoek bent naar ontspanning dmv een reikibehandeling of dat je jou probleem eens met een buitenstaander wilt bespreken zonder dat je gelijk "veroordeeld" wordt. 

Dieren die zich anders gaan gedragen, zoals bijvoorbeeld; moeite hebben met nieuwe situaties binnen een gezin of roedel,  ineens naast de kattenbak plassen en dieren die angstig zijn kunnen door mij behandeld worden. 

Kijkt u gerust eens rond op deze site en als je vragen heeft, stel ze gerust!

Eén ding is zeker, je vindt bij mij altijd een luisterend oor wat uw probleem/problemen ook zijn.  

Veel liefs,

Ingrid Beijen