Mag ik een stukje met je mee wandelen?

Samen met de Paarden reis ik als het waren een stukje in je leven mee.

Ben je het zat om altijd maar weer het idee te hebben dat je niet goed genoeg bent of dat andere dingen van jouw verwachten die je niet waar wil/kan maken! Ik wil je helpen om jouw leven op een hoger plan te zetten.

Door mijn eigen hooggevoeligheid werk ik intuitef en vind ik het vooral belangrijk om met twee benen op de grond te blijven. Ik wil me inzetten om andere te laten weten wat hooggevoeligheid is en hoe daar mee om te gaan. Dit geld voor kinderen en jongere maar zeker ook voor volwassenen. Mijn missie is om licht, liefde en begrip onder de mensen te verspreiden.

Als coach heb ik een aantal mogelijkheden die ingezet kunnen worden:

Energetische therapie: die brengt je dichter bij je gevoel.

Diverse coachmodellen eventueel in samenwerking met paard/pony's

De Bachbloesems ondersteunen de volgende onderwerpen: Slaap problemen, angst, stress, slechte concentratie, gebrek aan zelfvertrouwen, begeleiding bij Hoog gevoeligheid (HSP).

Etherische oliën, dit zijn oliën die niet alleen heerlijk geuren maar ook helend werken voor je persoonlijke ontwikkeling en die zonder schadelijke toevoegingen voor de natuur ingezet kunnen worden voor je huishouden en je gezondheid. 

Ik werk met kinderen met HSP en ADHD. Te denken valt aan onzekerheid over het nieuwe schooljaar of angst, trauma, boosheid e.d.

Rouw en verlies verwerking is een onderwerp waar ik mens en dier in kan begeleiden

Maar ook met dieren die problemen hebben met zindelijkheid, onzeker gedrag of bij continu blaffen e.d. Speciaal voor vuurwekangst.

 

Er zijn geen problemen, wel oplossingen!

 

 

 Ik heb hiervoor de volgende opleidingen succesvol afgerond:

- Paard en life coach bij Tirza Brouwer 2018/2019

- Geregistreerd Bachbloesem Consulent - Registratienummer: NED-2016-1223E

- Energetisch Therapeut - Wellenberg Academie

- Tarot Therapeut - Wellenberg Academie

- Reiki I en II - Praktijk Eireen