Kinderponycoaching

Pony's zijn zo mooi en zo puur om met kinderen mee te werken.

In de coaching gaan ze samen met de kids aan het puzzelen wat hun sterke en wat hun minder sterke kanten zijn. Als ze daar uit zijn gaan ze aan de slag om de minder sterke kanten sterker te maken en te ervaren wat dat met ze doet en wat het met de vriendjes om hen heen doet.

De pony's spiegelen zo mooi het gedrag wat kinderen uitzenden. Bijvoorbeeld wat gebeurt er als ik niet duidelijk mijn grenzen aan geeft. Een pony laat ze dan zien wat er gebeurt. Door dit beeld door te trekken naar het dagelijkse leven wordt het duidelijk.

Ook bouwen ze veel zelfvertrouwen op. Want hoe leuk is het als je een pony kan leiden en die doet wat jij aangeeft. Spelenderwijs gaan we zo de problemen aanpakken en leren de kinderen wie ze zijn en wat ze kunnen.

Loopt jou kind ergens mee rond en krijg je het niet opgelost op school geef je kind dan de kans om het samen met de pony's te doen.

Om een basis neer te zetten heb ik een traject van 4 keer uitgezet.

Bachbloesemconsult

Voor kinderen zijn de Bachbloesems ideaal om in te zetten. Bachbloesems zijn uit planten getrokken druppel, zonder chemische toevoegingen. Ik kan ze op energetische wijzen inzetten zodat je gelijk kan zien wat de druppels voor het kind kunnen betekenen. De Bachbloesems kunnen ingezet worden voor:

- Angst, onzekerheid, stress, slapeloosheid, boosheid, verdriet, ADHD, HSP en nog veel meer op emotioneel gebied.