Bachbloesem met Ingrid en het verhaal van mijn moeder

 Doordat ik inmiddels een heel fijn contact heb met Ingrid, heb ik haar onderstaande  situatie voorgelegd!

 Mijn moeder verblijft nu  in de wereld die Altzheimer heet.  Ze heeft  best wel een zwaar leven achter de rug waarin haar vertrouwen in de mensheid een flinke deuk heeft opgelopen. De “ziekte”Altzheimer zorgt er mede voor dat het  verleden haar blijft achtervolgen. Zij woont momenteel in een woongroep met vijf medebewoners. Mijn moeder heeft het altijd in haar eentje  willen en kunnen klaren en trekt zich graag terug in haar eigen wereldje. Dat gaat nu helaas niet meer lukken omdat zij verzorging nodig heeft. Door de drukte om haar heen is ze erg onrustig, achterdochtig, verdrietig  en zij ziet dingen die wij niet zien. Dat is heel verwarrend voor haar. Met regelmaat, heel vaak om de twee weken, heeft ze een blaasontsteking. Mijn moeder is inmiddels 88 jaar en heeft in haar hele leven bijna nooit medicijnen geslikt, een unicum tegenwoordig.

Om het bovenstaande te onderdrukken krijgt ze medicijnen voorgeschreven,  maar zij wordt daar echt niet vrolijker van. De ene kuur volgt gewoon op een andere!

 

Ingrid heeft een bachbloesem remedie voor mijn moeder samengesteld aangaande dit verhaal.

Inmiddels gebruikt mijn moeder deze een paar maanden en het resultaat mag er zeer zeker zijn.

Ze is veel rustiger in haar doen en laten, ze kan veel beter in haar eigen wereldje verkeren, de blaasontstekingen zijn niet meer frequent aanwezig en daardoor is  het gebruik van antibiotica sterk afgenomen. Ze kan weer lachen en het verleden laat haar met rust.

Ook het verplegend personeel is blij met dit resultaat, niet alleen voor zichzelf, en de medebewoners maar vooral voor mijn moeder!

 

Dank je wel Ingrid, voor je mee en inlevend vermogen en je deskundigheid!

 

Liefs

Marga