Afspraken van maandag t/m vrijdag voor:

*Energetische (Bachbloesem)consulten.

*Paardencoaching.

*Reiki (op afstand). Voor mens en dier.

*kinder begeleidings traject

*Energetisch combinatie traject

*Chakra (healing op afstand)

*Bestellen van Young living producten

 

Energetische (Bachbloesem)consulten. De gesprekken houden we in mijn praktijk of telefonisch. Bachbloesems kunnen worden afgehaald of op opgestuurd. Deze gesprekken zijn heel leerzaam en brengen je dichter bij jezelf. Wil jij jezelf beter begrijpen, of vind je het belangrijk dat andere jou begrijpen dan is dit zeker een aanrader. Wat mag je verwachten: Iemand die zonder oordeel, echt naar jou luistert en nieuwe inzichten meegeeft om jezelf te ontwikkelen in bewustzijn.

Paardencoaching.  Paardencoaching kan gewoon doorgaan. We houden de 1.5 meter afstand aan en geven geen handen. Op de wei is ruimte genoeg en het is bovendien heerlijk om even buiten van de rust en de ruimte te genieten bij ons op locatie. Bij slecht of heel warm weer hebben we een binnenruimten. Tijdens een sessie paardencoaching krijg je een ‘beeld’ van waar voor jou de oplossingen liggen. Doordat de pony’s je laten zien wat er gebeurt ontstaat er een beeld in je hoofd. Een beeld blijft beter hangen dan wanneer iemand van alles staat te vertellen en uit te leggen. Het kan heel confronterend zijn als je vraag is: waarom sta ik overal alleen voor en je ziet de pony’s tijdens het stellen van je vraag direct allemaal weg lopen. We hebben dan wel gelijk een opening om mee aan de slag te gaan net zolang totdat de pony’s weer aansluiten en je het gevoel geven dat je erbij hoort. Dit is één van de vele mogelijkheden die paardencoaching kunnen laten zien.

Reiki (op afstand). Heerlijk ontspannen, blokkades wegnemen en opruimen wat je energetisch niet meer nodig hebt. Het geeft een gevoel van meer ruimte in jezelf en vernieuwde energie. Een fijne ervaring voor jezelf maar ook om iemand kado te doen. 

Bij een behandeling op afstand ga je op een afgesproken tijd lekker ontspannen op je eigen bed liggen en geef ik je een behandeling op afstand. Wat je hiervan ervaart, verschild per persoon. De ervaringen zijn: Het is net of ik jou handen boven mijn lijf voel alsof je naast me staat. Of ontlading van spanning door tranen en daarna een heerlijk opgeruimd gevoel. Het voordeel is dat je lekker ontspannen thuis kan blijven.

Kinder begeleidings traject. Omdat ik heb ervaren met paardencoaching dat het voor jonge kinderen 'te groot' is heb ik paardencoaching op maat gemaakt. Eigenlijk is het een paardencoaching in 4 delen. Zodat het voor de kinderen op een speelsere manier kan worden gebracht. Heb je het gevoel dat jou kind niet lekker in zijn of haar vel zit. Dat kan vele redenen hebben zoals bijvoorbeeld een verhuizing, een scheiding, pesten op school of hooggevoeligheid en je kind houd van pony's dan is dit een mooie manier van coaching op maat. Het is een traject van vier keer een half uur samen met mij en een pony. We gaan aan de slag door gesprekken, te wandelen, te poetsen en om gedragen te worden als het kind dat zelf wil. De kosten voor het traject zijn: € 99.00. Doormiddel van een aftekenkaart kan je vier keer een half uur inplannen en de kaart is drie maanden geldig. Samen komen we er wel uit. 

Energetisch combinatie trajeckt 1x een Energetische behandeling met Bachbloesems, 1 x paardencoaching en 1 x Reiki behandeling incl. Chakra healing. Hoe fijn is het als je uiteindelijk alle faciliteiten van je bedrijf kan samen voegen in een Energetisch Combinatie Traject. Het is een samenstelling van het hele plaatje.Om vooruit te komen in je leven is het belangrijk om kennis op te doen = coaching. Om te ervaren wat er gebeurt of wat er ontstaat als je verandering aanbrengt = paardencoaching. Om je innerlijke systeem in balans te brengen = Reiki. Door een traject te volgen ga je dus door het hele proces heen. Mijn advies is om niet alles heel kort achter elkaar te doen maar jezelf de kans te geven deze processen te laten inwerken. Dat is voor iedereen verschillend en het ligt er ook aan waar je in je ontwikkeling staat. Gemiddeld denk ik dat 3 tot 4 weken tussen ruimte het proces ten goede komt. Omdat ik de meerwaarde, van het doorlopen van het hele systeem, aanraad heb ik er een speciale prijs voor samengesteld. Normaal zouden deze 3 losse sessies komen op € 204.00. Voor het hele traject betaal je € 180.00. Dit kan ook in termijnen dan betaal je voor de 1e afspraak € 100.00 en voor de 2e afspraak € 80.00.

Chakra healing (op afstand). Heb je klachten of specifieke blokkades dan is een chakra healing een mooie ervaring. Elke Chakra heeft zijn eigen stukje in je lichaam en ze zijn nauw verbonden met je ziel.  Heb je bijvoorbeeld moeite met onderhandelen of vind je het lastig om leiderschap op je te nemen dan zit er vast een blokkade op je 3e Chakra. Tijdens een Chakra healing ga ik alle Chakra’s langs en zo nodig worden ze geheeld. Daardoor sta je weer steviger in je schoenen.

Ook is het mogelijk om producten van Young living te bestellen. Zoals Etherische oliën. Deze oliën ondersteunen onder andere je immuunsysteem. Ook hebben ze reinigingsmiddelen voor handen, gezicht en het huishouden en dat alles zonder chemische toevoegingen. Dat wil zeggen goed voor jou en goed voor de natuur. Vind jij de natuur belangrijk en wil je weten hoe je daar je steentje aan kan bijdragen laat me het dan weten dan maken we een telefonische afspraak en vertel ik je er met plezier van alles over.

Wil je liever eerst kennismaken met mij en met wat ik doe of wil je dit iemand kado geven. Vraag dan een introductiemiddag aan. Wat houd dit in? Een heerlijke ontspannen middag van 13.30 tot 15.30 uur. Op een prachtige plek met veel natuur, rust en ruimte. Een heerlijk kopje thee of koffie met lekkers.

Stel zelf je top 3 samen en de rest vullen we naar gelang we tijd hebben in. De onderstaande onderdelen kunnen aan bod komen:

1. Kennis maken met de coach pony’s en ervaren hoe dat werkt.
2. Ruiken aan de Etherische oliën en waar ze voor ingezet kunnen worden.
3. Kijken wat de Tarot over jou geboorte datum zegt.
4. Ervaren wat Bachbloesems doen en hoe ze werken.
5. Familie opstelling 1 op 1.
6. Wat kleuren voor jou betekenen en hoe in te zetten.
7. Korte Reiki behandeling.
8. Kaartlegging.
9. Een kaart schilderen/strijken met bijenwas.

Wil je een afspraak maken of wil je een vraag stellen, dan kan dat via telefoonnummer 06-52437582 of via de mail: ingridbeijen@gmail.com