Alles wat mogelijk is binnen mijn praktijk heb ik onder mijn paraplu hangen. ;-)

 

 

Afspraken voor:

*Bachbloesem consulten.

*Paardencoaching.

*Energetische behandeling (op afstand). Voor mens en dier.

*kinder en jongeren coaching

*Bestellen van Young living producten.

 

Bachbloesem consulten. De gesprekken houden we in mijn praktijk of telefonisch. Bachbloesems kunnen worden afgehaald of op opgestuurd. Deze gesprekken zijn heel leerzaam en brengen je dichter bij jezelf. Wil jij jezelf beter begrijpen, of vind je het belangrijk dat andere jou begrijpen dan is dit zeker een aanrader. Wat mag je verwachten: Iemand die zonder oordeel, echt naar jou luistert en nieuwe inzichten meegeeft om jezelf te ontwikkelen in bewustzijn.

Paardencoaching.  Paardencoaching kan gewoon doorgaan. We houden de 1.5 meter afstand aan en geven geen handen. Op de wei is ruimte genoeg en het is bovendien heerlijk om even buiten van de rust en de ruimte te genieten bij ons op locatie. Bij slecht of heel warm weer hebben we een binnenruimten. Tijdens een sessie paardencoaching krijg je een ‘beeld’ van waar voor jou de oplossingen liggen. Doordat de pony’s je laten zien wat er gebeurt ontstaat er een beeld in je hoofd. Een beeld blijft beter hangen dan wanneer iemand van alles staat te vertellen en uit te leggen. Het kan heel confronterend zijn als je vraag is: waarom sta ik overal alleen voor en je ziet de pony’s tijdens het stellen van je vraag direct allemaal weg lopen. We hebben dan wel gelijk een opening om mee aan de slag te gaan net zolang totdat de pony’s weer aansluiten en je het gevoel geven dat je erbij hoort. Dit is één van de vele mogelijkheden die paardencoaching kunnen laten zien.

Energetische behandeling (op afstand). Heerlijk ontspannen, blokkades wegnemen en opruimen wat je energetisch niet meer nodig hebt. Het geeft een gevoel van meer ruimte in jezelf en vernieuwde energie. Een fijne ervaring voor jezelf maar ook om iemand kado te doen. Vanaf maart 2021 kan deze behandeling ook samen met de Healy gedaan worden. Dit is een klein apparaatje die je frequentie verhoogt. Dit vind ik zelf een heel mooie aanvulling en voor meer informatie kan je altijd even een mail sturen. 

Bij een behandeling op afstand ga je op een afgesproken tijd lekker ontspannen op je eigen bed liggen en geef ik je een behandeling op afstand. Wat je hiervan ervaart, verschild per persoon. De ervaringen zijn: Het is net of ik jou handen boven mijn lijf voel alsof je naast me staat. Of ontlading van spanning door tranen en daarna een heerlijk opgeruimd gevoel. Het voordeel is dat je lekker ontspannen thuis kan blijven. Ook hier kan de Healy ingezet worden waardoor je frequentie verhoogd. De healy kan dan ook enkele dagen erna hetzelfde programma herhalen en dus nog een krachtigere uitwerking geven.

Kinder en jongerencoaching. Omdat ik heb ervaren met paardencoaching dat het voor jonge kinderen 'te groot' is heb ik paardencoaching op maat gemaakt. De coaching met pony's. Eigenlijk is het een paardencoaching in delen. Zodat het voor de kinderen op een speelsere en minder intensieve manier kan worden gebracht.

Heb je het gevoel dat jou kind niet lekker in zijn of haar vel zit. Dat kan vele redenen hebben zoals bijvoorbeeld een verhuizing, een scheiding, pesten op school of hooggevoeligheid enz. Houd jouw kind van pony's dan is dit een mooie manier van coaching op maat.
We gaan aan de slag met zelfvertrouwen, eigen ruimte bepalen, eigenwaarde, boosheid en bescherming.
 
We gaan aan de slag door oefeningen te doen, te wandelen en te poetsen. 
 
Wat is het niet: het zijn geen pony rijlessen.
 
 

Ook is het mogelijk om producten van Young living te bestellen. Zoals Etherische oliën. Deze oliën ondersteunen onder andere je immuunsysteem. Ook hebben ze reinigingsmiddelen voor handen, gezicht en het huishouden en dat alles zonder chemische toevoegingen. Dat wil zeggen goed voor jou en goed voor de natuur. Vind jij de natuur belangrijk en wil je weten hoe je daar je steentje aan kan bijdragen laat me het dan weten dan maken we een telefonische afspraak en vertel ik je er met plezier van alles over.

 

Wil je een afspraak maken of wil je een vraag stellen, dan kan dat via telefoonnummer 06-52437582 of via de mail: ingridbeijen@gmail.com