Sweet Chestnut

19/12/17

Sweet Chestnut

Lieve mensen, deze keer gaat de blog over de emotie van het diepe verdriet ofwel de Bachbloesem Sweet Chestnut.

Best negatief zo net voor Kerst en Oud en Nieuw. Maar ik denk dat er juist nu, in deze donkere tijd, zoveel verdriet zich een uitweg zoekt dat het goed is hier iets over te schrijven.

Sweet Chestnut of wel Tamme Kastanje is een Bachbloesem die verlichting of misschien beter een uitweg bied aan zo’n diep verdriet dat je het gevoel hebt dat je met je rug tegen de muur staat. Een gevoel van: dieper of verdrietiger dan dit kan niet! Je voelt je helemaal onder in de put waar je in je eentje ook niet uit weet te komen. En niet dat anderen dat aan je merken, nee dat hou je het liefst voor jezelf. Soms heel even laat je een glimp zien van je verdriet maar liever hou je het voor jezelf en juist de veroordeling van jezelf maakt het zo zwaar.

Toch is het beter om dat diepe verdriet te omarmen en er tegen te zeggen: ik weet dat je er zit en je hoort bij mij maar er moet een uitweg zijn. Weet dat je dat zware gevoel kan ombuigen in een weder geboorte van jezelf. Nu we zo vlak voor Kerst de geboorte van Jezus Christus gedenken is het een mooie gelegenheid om jezelf hiermee te verenigen.

De Bachbloesem Sweet Chestnut helpt je om jezelf niet langer gevangen te houden in radeloosheid en uitzichtloosheid. Het helpt je om jezelf niet langer gevangen te houden in die put, maar om te kiezen voor de weg naar boven en daar aan te beginnen, stap voor stap, in jou tempo. Ik wil je daar graag bij begeleiden en je hoop en vertrouwen geven voor de toekomst. Zorgen dat je weer vrij en blij naar het leven kan kijken. Ik kan je helpen zodat jij weer mee kan gaan bewegen in de levensstroom. Je zal je dan weer open kunnen stellen voor hulp en begrip uit je omgeving en jezelf niet langer Veroordelen maar gaan Beoordelen. Er zal een transformatie plaatsvinden want het voelt misschien alsof je niet leeft maar nee joh je leeft en vier het feest van jou weder geboorte.

De Bachbloesems werken heel eenvoudig, het enige wat je moet doen is 4 keer per dag 4 druppels in water of iets dergelijks, in nemen en je zal je gaan ontdekken wat er, ook voor jou, mogelijk is.

Ik wil je graag tot steun zijn in dit proces. Wil je meer over mijn behandelingen weten bekijk dan mijn website www.IngridBeijen.nl of je kan me bellen op telefoonnummer 06 52437582 en mailen naar ingridbeijen@gmail.com is ook een mogelijkheid.

Gun jezelf dit mooie cadeau zo aan het einde van het jaar! Een super start voor een nieuw begin! De wedergeboorte van jezelf!

Veel liefs en ik hoop tot gauw, Ingrid

Share This