Wild Oat

30/01/18

Heb jij nog zicht op waar je blij van wordt?

Het nieuwe jaar staat voor de deur! Het enige wat wij hoeven te doen is de deur te openen!

Dat klinkt heel makkelijk maar hoe moeilijk is dat soms?

Deze keer gaan we kijken naar de Bachbloesem Ruwe Dravik of in het Engels Wild Oat.

Dit is 1 van de 38 remedies de Dr. Edward Bach ontwikkeld heeft rond 1935.

Ruwe Dravik helpt je om het juiste levenspad te kiezen. Zodat jij die kant op kan gaan waar jij blij van wordt. Vaak willen we wel een heleboel maar denken we dat het niet allemaal mogelijk is want je hebt de zorg voor je partner, kinderen en een baan! En die kinderen willen ook nog eens van alles. En dan kan je zomaar ineens de focus kwijt raken en niet meer weten waar je in je leven nou eigenlijk naar op weg was. Allerlei dingen slurpen je tijd op en je komt niet toe aan de dingen waar jij blij van wordt, waar je hart een sprongetje van maakt als je er aan denkt. En als je er wel tijd voor hebt ben je zo moe dat je er maar niet aan begint. Maar juist die richting, jou levensbestemming geeft jou energie daar moet je het nu juist van hebben!

Ruwe Dravik is een fijne gras soort die wel 2 meter hoog kan worden. Hij staat vaak heel alleen, doelloos en machteloos tegenover elke lichte bries die hem alle richtingen opblaast. Personen die dan ook tekort hebben aan Ruwe Dravik voelen zich doelloos, willen wel een keuze maken maar hebben het zicht op de richting en hun levens bestemming verloren.

Volg daarom je intuïtie ook al is het hectisch om je heen. Want het is zo belangrijk voor jou om je levensdoel te leven. Juist daar moet je de energie vandaan halen. Door met de ruwe Dravik aan de slag te gaan vindt je je focus terug en het gaat je helpen om je doelen te bereiken.

Kan je wel wat hulp gebruiken, maak dan eens een afspraak, dan help ik je met de Bachbloesems om weer je eigen pad te bewandelen. Dan krijg jij weer alles onder controle en voel je je weer een blij mens. Het is heerlijk om weer richting aan je leven te geven en je te focussen op jou doel.

Ik wens je voor het nieuwe jaar veel energie die voor jou de juiste richting op gaat.

Veel liefs en alle goeds voor 2018.

Share This