Diensten

Persoonlijke coach

Onze diensten

Coaching
Coaching is bedoeld om je leven op allerlei gebieden te verreiken. Een stuk begeleiding om persoonlijke groei te ontwikkelen, of wel bewustwording. Je kan daardoor voorkomen dat je vastloopt.

Meer

Paardencoaching
Je zou kunnen zeggen dat ons paard en de pony’s mijn collega coaches zijn maar dan op een veel directere manier.

Zij voelen intuïtief aan wat er speelt en communiceren zonder oordeel.
Binnen een sessie kan het paard of de pony direct tot de kern komen.

We werken in een afgezette ruimte, binnen of buiten, en daar ga ik met jou, het paard of een pony aan de slag vanaf de grond. Dus je hoeft er niet op.

Meer

Bachbloesem consulten
Bachbloesem consulten zijn voornamelijk gesprekken. Deze gesprekken houden we in mijn praktijk of telefonisch. De gesprekken zijn heel leerzaam en brengen je dichter bij jezelf. Wil jij jezelf beter begrijpen, of vind je het belangrijk dat andere jou begrijpen dan is dit zeker een aanrader.

Meer

Kinder en jongeren coaching
Loopt jouw kind of jij ergens mee rond en krijg je het niet opgelost, (op school) geef je kind dan de kans om het samen met de pony’s te doen.

Pony’s zijn zo mooi en zo puur om mee te werken.

Meer

Energetische behandeling (op afstand). Voor mens en dier
Energetische behandeling (op afstand) is een beleving op zich. Je voelt je na afloop heerlijk ontspannen, dit komt doordat ik de Chakra’s ga reinigen en daardoor op ruim wat je energetisch niet meer nodig hebt. Het geeft een gevoel van rust en meer ruimte in jezelf. Wat uiteindelijk in je dagelijkse leven meer energie geeft.

Meer

Essentiële oliën van Young Living
Het doel van de behandeling is het reinigen van de cel receptoren en het herstellen van het sympathisch en parasympatisch systeem dat via de ruggengraat loopt.

Meer

Healy

Lijkt het je geen fijn gevoel om je sterk, actief en gezond te voelen? Een gezond lichaam en gezonde geest betekent immers kwaliteit van leven. De Healy bied je een IMF-toepassingen om je te helpen fit te blijven en je bio- energetische veld te harmoniseren.

Meer