Essentiële oliën van Young Living

Persoonlijke coach

Raindrop Techniek

De Raindrop Techniek massage is een techniek die ontwikkeld is in de jaren 80 door dr. D. Garry Young, oprichter van Young Living Essential Oils, gebaseerd op zijn onderzoek naar het gebruik van essentiële oliën, zijn kennis van de VitaFlex techniek en de reflex punten in de voeten en het fascinerende effect van het lichtjes wrijven met beide handen op de spieren en het zenuwstelsel, welke hij heeft geleerd van de Lakota in South Dakota.

Het doel van de behandeling is het reinigen van de cel receptoren en het herstellen van het sympathisch en parasympatisch systeem dat via de ruggengraat loopt. Hierbij worden alle organen, spieren, en botten van het lichaam door de 9 verschillende oliën op celniveau gestimuleerd, waardoor het immuunsysteem een boost krijgt en het lichaam structureel en energetisch in balans wordt gebracht. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om gifstoffen en emoties welke opgeslagen waren in de cellen los laten.

De Raindrop Techniek bestaat uit 2 delen: VitaFlex manoeuvre op de voeten en het aanbrengen en verspreiden van de oliën op de ruggengraat.