Healy

Persoonlijke coach

Healy

Lijkt het je geen fijn gevoel om je sterk, actief en gezond te voelen? Een gezond lichaam en gezonde geest betekent immers kwaliteit van leven. De Healy bied je een IMF-toepassingen om je te helpen fit te blijven en je bio- energetische veld te harmoniseren. Het is ontworpen om je overdag in stressvolle situaties te ondersteunen, je te helpen gemakkelijker te herstellen en ‘s avonds je rust te vinden. Het kan je vitaliteit verhogen en de doorstroming van je energiereserves verbeteren en je energiereservoirs meer activeren. De Healy is een klein apparaatje van 5 x 5 cm met 2 snoertjes en polsbandjes. En wordt geactiveerd door middel van een app op de telefoon. Heel simpel te bedienen en altijd bij de hand. Vanaf maart 2021 ga ik de Healy inzetten en is hij via mij te koop.

Healy

Hoe werkt de Healy?

De hersenen sturen allerlei golven uit zoals bijvoorbeeld de Gamma golven. De Gamma golven kan je bijvoorbeeld ervaren tijdens meditaties. Het zijn hele snelle en verfijnde golven die ons verbinden met het universele veld. Deze gamma golven kan je ook ervaren tijdens een ingeving. Je hebt wel eens dat je ineens iets binnen schiet, bijvoorbeeld een goed idee, en dat je dan denkt waar komt dit nu zo ineens vandaan. Tijdens meditaties kan je deze golven dus zelf creëren. Die golven in je hersenen hebben een bepaalde frequentie. Door je frequentie aan te passen komt er zelfhelend vermogen vrij. En dat is net wat we nodig hebben. In plaats van allerlei chemische middelen te gebruiken kunnen we dan ons eigen systeem aan het werk zetten. Ook de natuur heeft een hoge frequentie en kan zoals de meeste wel weten, zichzelf herstellen. We vinden het allemaal heel gewoon dat planten afsterven in de winter en het volgende jaar weer opkomen. De mens kan dit ook. Mooi verhaal zal je denken maar wat heeft dat met de Healy te maken? De Healy werkt eigenlijk op dezelfde manier. Het past je frequentie aan in bepaalde gebieden van je lichaam en daardoor is je lichamelijke systeem in staat om zich te gaan herstellen. Dit klinkt heel simpel, en ik begrijp je twijfel, toch is het zo simpel. ​Alle voordelen die de Healy je oplevert op een rijtje:

 • Het ondersteunt je lichaam emotioneel en fysiek in balans te komen
 • Het helpt je om vreugdevoller in het leven te staan.
 • Het ondersteunt de verwerking van negatieve ervaringen / blokkades
 • Het ondersteunt je immuunsysteem, spijsverteringsproblemen en hormonale
  problemen.
 • Het ondersteunt je slaap ritme en eventuele onbalans daarin.

Hoe ben ik zo ver gekomen?

Ik heb ook zeker getwijfeld aan de Healy en er wel een jaar of misschien wel langer, en 3 personen verder, over gedaan voordat ik er één aangeschaft heb. Twijfel, de aanschaf prijs en onwetendheid hebben hierin een grote rol gespeeld. Begin 2021 vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats wat de Healy betreft. Eén van de paarden werd door Tineke Booij Paardenmassage niet alleen gemasseerd maar ook met de Healy behandeld. Heel interessant maar wel prijzig in aanschaf dacht ik. Na een paar weken werd ik namens Tineke door Sandra Blom gebeld dat er een hele mooie actie liep op dat moment. Te mooi om te laten lopen en uiteindelijk de Healy Resenance bij Tineke aangeschaft. Dit is de meest uitgebreide uitgave maar met als groot voordeel dat ik er ook op afstand mee kan werken. Door de vele mogelijkheden die er op zitten kan ik hem ten aller tijden inzetten in mijn praktijk. Eigenlijk kan ik alles wat ik meer licht en liefde en aandacht wil geven, zoals mensen, dieren, natuur, gebouwen en wat al niet meer, met de frequentie van de Healy behandelen. Het werkt zoals je kan lezen eigenlijk op dezelfde manier als alle andere mogelijkheden binnen mijn praktijk, door het zelf genezend vermogen in werking te zetten. En door positieve energie te laten stromen. Ik vind het daarom een mooie toevoeging met als meest handige tool het uitdraaien van een analyse die gelijk op de mail of watts app gedeeld kan worden.

Healy
Healy
Healy

Het hele systeem

Dat bestaat uit onderstaande programma’s die elk ook weer een aantal sub programma’s in zich hebben. Er zijn 17 verschillende programmagroepen
die in totaal 120 verschillende frequentieprogramma’s bevatten.

 

 • Gouden cyclus
 • Pijn / Psyché
 • Opleiding
 • Fitness
 • Beroep / Slaap
 • Mentale Balans
 • Schoonheid / Huid
 • Bio-energetische harmonie 1
 • Bio-energetische harmonie 2
 • Meridianen 1
 • Meridianen 2
 • Chakra’s
 • Beschermingsprogramma’s
 • Diepe cyclus
 • Bio-energetische ondersteuning

Wat krijg je als je de Healy Gold aanschaf

De Healy cold, is een standaard/basis versie en is ideaal voor gebruik binnen een gezin. Het is ‘de manier’ van werken aan je gezondheid voor de toekomst. Heb je belangstelling, wil je het een paar dagen uittesten, wil je weten wat het kost? Vraag het gerust. Ik vertel je graag over de mogelijkheden, zodat ook jij kennis kan maken met de Healy. Ook kan ik je een link sturen om via zoom een presentatie bij te wonen.

Met de basis uitvoering, de Healy Gold heb je de volgende mogelijkheden

Puur
Het Pure-programma is het ideale startpunt voor iedereen die de IMF-programma’s voor het eerst gebruikt. Het is ontworpen om het energieveld van uw lichaam te helpen herstellen van de bio-energetische effecten van omgevingsfactoren.

Zorg
Een verzwakt bio-energetisch veld wordt vaak geassocieerd met een slechte gezondheid. Het versterken van uw energieveld door geschikte lichaamsbeweging, gezonde voeding en zuiver water, en het herstellen van bio-energetische harmonie zijn allemaal manieren om voor uw innerlijke en uiterlijke gezondheid te zorgen.

Energie
Prestaties hebben ondersteuning nodig. Of je nu een goed opgeleide
wedstrijdsporter bent, een gestreste manager of een drukke moeder, energie vergroot je vermogen om te reageren op de eisen van het leven.

Zijn
Wat het programma Balans is voor het lichaam, is Zijn voor onze ziel. Het is ontworpen om u te helpen gecentreerd te blijven tijdens de onrust van het leven.

Balans
De fijne balans van de verschillende lichaamssystemen is erg belangrijk voor ons welzijn en onze gezondheid. Het Balance-programma verwijst naar bio-energetische harmonie. Het is een ideaal programma voor een diepe bio-energetische harmonisatie van het algehele energieveld van het lichaam.

Ontspanning
Relax staat voor het harmoniseren van uw stressreactie. Stress kan zowel het gevolg als de oorzaak zijn van onevenwichtigheden in lichaam en geest die uw gezondheid en welzijn kunnen ondermijnen. Het moderne leven weerhoudt velen van ons ervan onze dagelijkse zorgen en stress los te laten, dus ondersteuning op dit gebied kan u helpen uw evenwichtsgevoel te herstellen.

Loslaten
Er zijn veel verschillende oorzaken van ongemak. In dit programma werk je systematisch om de energetische bron van het ongemak in het bio-energetische veld aan te pakken.

Wil je zelf een Healy aanschaffen neem dan vrijblijvend contact met me op dan help ik je graag. En natuurlijk help ik je ook om je wegwijs te maken in de wereld van de bio-energetische therapie.

De Healy kan je bij aanschaf 2 weken uitproberen en wanneer je niet tevreden bent terugsturen doormiddel van mailcontact met de support afdeling. Bekijk de Healy in de shop: www2.healy.shop